Consultancy

consultancy

Blijvende verbetering van klantbeleving en medewerkersbeleving.

neem contact op

activatie door consultancy

Klantbeleving. Medewerkersbeleving. Customer experience. Employee experience.

Verschillende termen, maar een gemeenschappelijk doel: het realiseren van verbetering

Bergen data. Elke week weer ontvangt u de rapportages die inzicht geven in de klantbeleving en medewerkersbeleving. Als de cijfers iets tegenvallen moet er direct iets gebeuren en u kunt alleen maar denken: hoe dan? Hoe zorgen we ervoor dat deze verbeteringen geen eendagsvlieg worden maar de organisatie echt aanzetten tot verbeteringen die klanten en medewerkers gelukkig maken?

Excap is dé specialist die organisaties ondersteunt bij het implementeren van employee experience & customer experience inzichten!

Duurzaam customer & employee experience verbeteren

Op basis van onze jarenlange ervaringen hebben we het duurzaam verbetermodel ontwikkeld, een leidraad om op een gestructureerde manier te veranderen en te verbeteren.

De kracht van excap is dat we inzichten combineren met implementatie. Onze ervaring is dat 20% inzicht is en 80% implementatie, juist dan realiseren we verbetering in customer & employee experience. Vaak zijn er bergen aan data en hebben organisaties moeite om deze te verwerken. Wilt u écht impact realiseren dan zal u meer tijd aan implementatie moeten besteden dan aan het vergaren van data.

Hoe verbetert excap customer experience & employee experience?

Bij excap werken we aan de hand van het principe dat we vanuit inzichten toewerken naar implementatie. Dit doen we door kort-cyclisch en actiegericht te werken. We zetten daarbij onder andere de volgende tools en methodieken in: strategische sessies, ExperienceCapture workshops, klantarena’s, lager huis debat, diepte interviews en Insights Discovery workshops. Op korte termijn worden verbeteringen zichtbaar en dit motiveert medewerkers en maakt klanten blij!

Nieuwsgierig hoe wij dat bij andere klanten hebben gedaan? Bekijk hieronder de cases. Klik op de afbeelding om de case te bekijken!

Op zoek naar Consultancy met impact?

Neem contact op met Yves Van Dorsselaer, Managing Director excap BeLux.

Yves Van Dorsselaer
  • Yves Van Dorsselaer

    Managing Director