Deloitte Customer Journey by excap

Medewerkers die de klant positief verrassen

Deloitte

Customer journey

Excap is gevraagd een customer journey masterclass te verzorgen voor Deloitte, om medewerkers bewust te maken van de kansen die klantgericht ondernemen hen biedt.

 

Doel en aanpak

Met het opstellen van een jaarrekening wordt geen onderscheidend vermogen gecreëerd. Het gaat om toegevoegde waarde die Deloitte in iedere fase van het klantproces wil bieden. Medewerkers die de klant positief verrassen, hun kennis en expertise optimaal benutten en hun ogen en oren open houden voor commerciële kansen, daar wil Deloitte verder in groeien. Kortom, advies met waarde, gedurende de gehele customer journey. In dit kader is excap gevraagd een customer journey masterclass te verzorgen voor Deloitte, om medewerkers bewust te maken van de kansen die klantgericht ondernemen hen biedt.

Resultaten

De masterclass heeft tientallen accountants bewust gemaakt van de mate waarin zij klantgericht handelen, kansen zien en deze benutten. Deloitte werd positief verrast door de professionele manier van werken van excap. Tevens werden de accountants geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk en andere onderzoeksresultaten van excap. Er zijn een aantal zeer concrete actiepunten vastgesteld en de groep is uitgedaagd met een vervolgopdracht. De bewustwording dat één klant vele nieuwe kan aandragen en dat binnen een bedrijf kansen liggen voor de verschillende disciplines van Deloitte, dat is de uitdaging voor morgen.

Over Deloitte

 

“Deloitte” is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken. Deloitte gaat uit van een multidisciplinaire aanpak. Vanuit de diensten Accountancy, Belastingen, Consulting en Financial Advisory Services bedienen zij de markt. Vanuit de markt biedt Deloitte een branchespecifieke aanpak via verschillende 'industriegroepen’.

Op de hoogte blijven van nieuwe inzichten?

Ontvang de nieuwste cases in uw mailbox