excap group

wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Ellen Van Mol

ellen.vanmol@excap.be +32 3 303 70 92

Ellen werkt sinds juni 2018 bij excap. Als Research Executive zorgt ze ervoor dat de klanten een op maat gemaakte onderzoeksopzet krijgen. Daarnaast gaat Ellen met de verkregen data aan de slag en vertaalt ze deze naar interessante en bruikbare inzichten en actiepunten waarmee de klanten aan de slag kunnen gaan. Van bij de start van het onderzoek tot de oplevering van heldere rapportages en aanbevelingen, Ellen staat steeds klaar voor de klant.

Wat Ellen voor je kan betekenen

Ellen houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van de onderzoeksopzet in samenwerking met de klant, het ontwikkelen en programmeren van vragenlijsten, data-analyse en het rapporteren van data. Ellen zorgt ervoor dat de verkregen onderzoekdata op een heldere manier wordt omgezet in bruikbare actiepunten en inzichten voor de klant.

Achtergrond Ellen

Ellen heeft succesvol de studies Taal- en Letterkunde: Nederlands – Engels en Meertalige Bedrijfscommunicatie afgerond aan de Universiteit Gent. Door haar passie voor het analytische en cijfermatige, heeft Ellen vervolgens een aantal jaar werkervaring opgebouwd bij verschillende marktonderzoeksbureaus. Ze heeft zich de afgelopen jaren vooral verdiept in onderzoek op het gebied van klanttevredenheid en mystery shopping. Binnen excap wil Ellen zich nog meer gaan toeleggen op klanttevredenheid en zo elke klant een stukje dichter bij de optimale klantbeleving brengen. 

 Waar Ellen enthousiast van wordt

  • Volleybal & zwemmen
  • Chocolade
  • Aperol Spritz
  • 90s en foute muziek