excap group

wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Olympie Noblesse

Olympie Noblesse

olympie.noblesse@excap.be +32 3 303 70 93

Olympie werkt sinds juni 2021 bij excap als projectmedewerker op de afdeling planning, rapportage en analyse. Ze houdt zich bezig met alle werkzaamheden rondom de projecten en de mystery shoppers. Ze is de jongste van het team, maar zeker niet te onderschatten.

 

Wat Olympie voor je kan betekenen

Olympie staat in contact met de mystery shoppers en zorgt ervoor dat elk project voorspoedig verloopt. Ook houdt ze zich bezig met het lezen van rapportages en het analyseren van data. Met een passie voor planning en organisatie zorgt Olympie er samen met haar team voor dat de projecten van begin tot einde in goede banen geleid worden.

Achtergrond Olympie

Olympie heeft een diploma in Event- en projectmanagement behaald aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen. Op haar 21ste liet ze de schoolbanken achter zich en zette ze haar eerste stappen in het werkleven. Terwijl ze haar eerste werkervaring opdeed, volgde ze daarnaast een avondopleiding Social Media Marketing. Na overal wat kennis vergaard te hebben en geproefd te hebben van verschillende sectoren was het tijd om een stap in de juiste richting te zetten. 

Waar Olympie enthousiast van wordt

  • Lekker eten en drinken
  • Reizen
  • Dansen op disco-soul-funk
  • Vrienden en familie