wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Nicholas Verbuyst

Nicholas Verbuyst

nicholas.verbuyst@excap.be +32 3 376 07 26

Nicholas werkt sinds maart 2021 bij excap als projectmedewerker op de afdeling planning, rapportage en analyse. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft rondom de projecten en de mystery shoppers. Nicholas houdt van een leuke sfeer op het werk waar er plaats is voor zowel inspanning als ontspanning.

Wat Nicholas voor je kan betekenen

Nicholas vindt het belangrijk dat een project vlot verloopt, hiervoor vindt hij een goed contact met de mystery shoppers enorm belangrijk. Hiernaast houdt hij zich nauwgezet bezig met het nalezen van de rapportages. Nicholas is iemand die houdt van lijstjes en zeker wanneer deze afgevinkt kunnen worden. Met een passie voor planning en organisatie zorgt Nicholas ervoor dat de projecten van A tot Z in goede banen worden geleid, samen met het Excapteam.

Achtergrond Nicholas

Nicholas heeft na zij studies Sociaal-Economische Wetenschappen en Cultuurmanagement aan de Universiteit van Antwerpen ervaring opgedaan in de culturele sector. Daar was hij ook al bezig met plannen en organiseren. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig en spreekt hij graag af met vrienden. Nicholas is heel enthousiast om de wereld van customer experience te ontdekken.

Waar Nicholas enthousiast van wordt

  • Cultuur
  • Sport
  • Westmalle trippel
  • Vrienden
  • Reizen