excap group

wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Jan De Weerdt

jan.deweerdt@excap.be +32 3 303 70 93

Jan voegde zich in oktober 2020 bij de Captains van excap als Projectmedewerker op de afdeling Planning, Rapportage en Analyse. Hij is dynamisch en (af en toe vermoeiend) enthousiast, maar heeft oog voor detail en weet tegelijkertijd ook ‘out of the box’ te denken. Jan is een echte teamplayer en weet onze captains extra wind in de zeilen te geven!

Wat Jan voor je kan betekenen

Jan staat in direct contact met de mystery shoppers en zorgt ervoor dat elk project voorspoedig verloopt. Met het lezen van rapportages en het analyseren van data bouwt hij mee aan ons verhaal van kwaliteit, innovatie en enthousiasme. Jan is een echte ‘mensenmens’ en hecht veel belang aan een goede communicatie.

Achtergrond Jan

Jan koos na de opleiding Latijn-moderne talen voor de richting interieurarchitectuur, om zich daarna te specialiseren in verlichting. Drie verschillende pistes met toch een gemeenschappelijke factor of doel: mensen zich goed doen voelen. Excap mag dan op het eerste zicht wéér compleet iets anders zijn, maar in feite is klantenbeleving perfect in lijn met zijn brede interesses en de steeds wederkerende vraag ‘wat kan ik doen opdat jij je zo goed mogelijk (behandeld) voelt’?

Waar Jan enthousiast van wordt

  • Nutteloze weetjes
  • Boeken en plantjes
  • Lampen
  • De Nederlandse taal
  • Storytelling